Bilsnakk logo

Bilsnakk

Hvem eier bilen RN2437?

Du har tre alternativer hvordan du kontakter en bileier til RN2437. Det kommer an på hvorfor leter du etter bileier. Bileierdetaljer til RN2437 er personlig informasjon som ikke kan publiseres på internett. Samtidig er det viktig at en bileier kan kontaktes, og det skal ikke være vanskelig.

  1. Finne bileier av RN2437 med SMS
  2. Sende melding til bileier av RN2437 med SMS
  3. Sende melding til bileier av RN2437 med appen

Finne bileier av RN2437 med SMS

Dette er det mest rett frem alternativet. Det krever ikke annet enn en enkel SMS. Med å sende SMS til 2010 med teksten "BILSNAKK RN2437". Et øyeblikk senere vil du motta bileierens navn, kommune og et telefonnummer hvis det er tilgjengelig. Selv om dette i de fleste tilfeller er nok, kan du vurdere andre alternativer som følger.

Hvem eier bilen RN2437

Tjenesten koster 5,- og dette belastes ditt mobilabonnement. Levert av Norgeskart AS, post@bilsnakk.no, 92446589

Eksempel av SMS for å finne bileier

Fordeler

Ulemper

Sende melding til bileier av RN2437 med SMS

Tjenesten koster 5,- og dette belastes ditt mobilabonnement. Levert av Norgeskart AS, post@bilsnakk.no, 92446589

Send SMS melding til bileier av RN2437

Hva motta bileier?

Bileier mottar følgende SMS: "Hei, som bileier av RN2437 har du mottatt følgende melding fra «din telefonnummer» : «din melding kommer her»"

System prøver å finne bileieren i telefonkatalogen. Dette fungerer i de fleste tilfeller. Dette kan mislykkes når bileieren ikke har et telefonnummer, telefonnummeret er skjult eller bilen er registrert i selskapet.I disse tilfellene vil du bli informert om det og motta navn så vel som komunne til bileieren.

Fordeler

Ulemper

Sende melding til bileier av RN2437 med appen

På samme måte som den forrige løsningen er det superenkelt å sende en melding til bileieren med Bilsnakk. Bilsnakk app tilgjengelig for både Android- og Apple-telefoner.

Laste ned i Apple App StoreLaste ned i Goople Play

Fordeler

Ulemper