Bilsnakk logo

Bilsnakk

Hvem eier bilen RD5219?

Du har tre alternativer hvordan du kontakter en bileier til RD5219. Det kommer an på hvorfor leter du etter bileier. Bileierdetaljer til RD5219 er personlig informasjon som ikke kan publiseres på internett. Samtidig er det viktig at en bileier kan kontaktes, og det skal ikke være vanskelig.

  1. Finne bileier av RD5219 med SMS
  2. Sende melding til bileier av RD5219 med SMS
  3. Sende melding til bileier av RD5219 med appen

Finne bileier av RD5219 med SMS

Dette er det mest rett frem alternativet. Det krever ikke annet enn en enkel SMS. Med å sende SMS til 2010 med teksten "BILSNAKK RD5219". Et øyeblikk senere vil du motta bileierens navn, kommune og et telefonnummer hvis det er tilgjengelig. Selv om dette i de fleste tilfeller er nok, kan du vurdere andre alternativer som følger.

Hvem eier bilen RD5219

Tjenesten koster 5,- og dette belastes ditt mobilabonnement. Levert av Norgeskart AS, post@bilsnakk.no, 92446589

Eksempel av SMS for å finne bileier

Fordeler

Ulemper

Sende melding til bileier av RD5219 med SMS

Tjenesten koster 5,- og dette belastes ditt mobilabonnement. Levert av Norgeskart AS, post@bilsnakk.no, 92446589

Send SMS melding til bileier av RD5219

Hva motta bileier?

Bileier mottar følgende SMS: "Hei, som bileier av RD5219 har du mottatt følgende melding fra «din telefonnummer» : «din melding kommer her»"

System prøver å finne bileieren i telefonkatalogen. Dette fungerer i de fleste tilfeller. Dette kan mislykkes når bileieren ikke har et telefonnummer, telefonnummeret er skjult eller bilen er registrert i selskapet.I disse tilfellene vil du bli informert om det og motta navn så vel som komunne til bileieren.

Fordeler

Ulemper

Sende melding til bileier av RD5219 med appen

På samme måte som den forrige løsningen er det superenkelt å sende en melding til bileieren med Bilsnakk. Bilsnakk app tilgjengelig for både Android- og Apple-telefoner.

Laste ned i Apple App StoreLaste ned i Goople Play

Fordeler

Ulemper